Lloguer d’autocaravanes per a 2 o 3 persones

A punt per a les vacances? Estàs interessat en el lloguer d’autocaravanes per a 2 o 3 persones? Ja saps quin serà el teu pròxim destí? Doncs el següent pas és venir a Autocaravanes Carreras i deixar-te aconsellar pel nostre equip sobre el model d’autocaravana que més s’ajusta a les teves necessitats.

Sovint, algunes persones sense experiència en el lloguer d’autocaravanes, escullen un model que no s’ajusta a les seves necessitats. És llavors quan apareixen problemes de circulació, d’aparcament, manca d’espai per emmagatzemar l’equipatge i el que podria ser una magnífica aventura en autocaravana es converteix en una odissea. A Autocaravanes Carreras tenim diferents models d’autocaravana de gran qualitat perquè puguis viatjar còmodament, sigui un viatge curt o llarg, o un viatge en petit comitè o amb amics. 

Quines autocaravanes et podem oferir?

Lloguer d’autocaravanes Carado per a 2 o 3 persones

lloguer d’autocaravanes 2 o 3 persones

Les autocaravanes que trobaràs a Autocaravanes Carreras destaquen per la seva gran qualitat i confort. Treballem amb vehicles de la marca Carado, que destaquen per ser imbatibles pel que fa a qualitat, acabats i comoditat. Ens agrada poder oferir el millor de nosaltres als clients i per això, tenim a la teva disposició les autocaravanes líders del sector del caravaning

Si confies en nosaltres pel lloguer d’autocaravanes per a 2 o 3 persones per les teves vacances, el primer que et recomanem és que no escullis un model camper. Aquests models d’autocaravana estan pensats perquè hi puguin viatjar dues persones i són de mida reduïda. Tot i que permeten viatjar amb gran mobilitat, no són el més adequat per viatjar de manera còmoda sense anar exageradament estrets. 

Les perfilades i les caputxines: ideals per viatjar quatre persones 

Els models d’autocaravana perfilats i les caputxines són ideals per viatjar en família o en amics, sempre que sigueu 2 o 3 persones. Aquests vehicles compten amb un motor potent, que supera els 130 CV. Les autocaravanes Carado són un bon exemple de confort: tenen aigua calenta al bany, compten amb un sistema de climatització en cabina que permet que els conductors no passin ni calor ni fred i els seus llits són d’allò més còmodes. De fet, molts dels clients que han llogat les nostres autocaravanes Carado V337 destaquen precisament com de bé han dormit durant el seu viatge. 

A l’autocaravana Carado V337 t’hi sentiràs com a casa

El model d’autocaravana Carado V337 no ens pot agradar més: és l’opció de lloguer d’autocaravanes per a 2 o 3 persones ideal. La seva relació qualitat-preu és increïblement bona. A més a més, és un model híbrid que es troba a mig camí entre les campers i les perfilades: té la capacitat de les perfilades i la facilitat de moviment de les campers.

La cuina d’aquesta autocaravana està equipada amb tres fogons, una pica i una nevera amb congelador integrat. També compta amb un bany complet amb dutxa, rentamans i servei. El seu garatge és considerablement gran i et permetrà endur-te tot el que és necessari per gaudir de la teva aventura: bicicletes, material esportiu, etc.

A moltes persones, si no estan acostumades a viatjar en autocaravana, els preocupa la llum i els mosquits. Alguns pensen que serà un problema continuar dormint quan es faci de dia o que s’hauran de barallar amb els mosquits durant els mesos de calor quan dormen a dins amb les finestres obertes. Res més lluny de la realitat, ja que les nostres autocaravanes Carado V337 estan equipades amb mosquiteres i enfosquidors a totes les finestres i claraboies.

lloguer d’autocaravanes 2 o 3 persones
Més sobre aquest model d’autocaravana

Confia en Autocaravanes Carreras per llogar la teva autocaravana per a 2 o 3 persones

lloguer d’autocaravanes 2 o 3 persones

Si vols llogar una autocaravana per a 2 o 3 persones, compta amb nosaltres. T’assessorarem i ens encarregarem de tot el necessari referent a l’autocaravana abans que comencis el teu viatge. La nostra trajectòria de més de deu anys llogant autocaravanes ens avala com a experts en el sector. Amb Autocaravanes Carreras estàs en bones mans. 

Si estàs interessat a conèixer tots els nostres models: des de les campers fins a lautocaravana Carado V132, contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís. Pots trucar-nos al 93 778 82 08 o, si ho prefereixes, escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com.

Quina ruta escolliràs?