A Autocaravanes Carreras hi trobaràs les millors autocaravanes pel teu proper viatge

Si estàs buscant una empresa de lloguer d’autocaravanes a Catalunya per aconseguir el vehicle per la teva propera aventura, has de tenir en compte alguns consells o recomanacions. A Autocaravanes Carreras fa alguns anys que ens dediquem al lloguer d’autocaravanes i furgonetes.

L’experiència d’Autocaravanes Carreras en el lloguer d’autocaravanes a Catalunya comença el 2009 i des de llavors hem acompanyat molts viatgers durant el procés de preparació del seu viatge. Per tant, no només et podem oferir la nostra flota de vehicles, sinó que també posem a la teva disposició el nostre know-how, quelcom que els nostres clients valoren amb escreix.

Llogant autocaravanes des del 2009

Per què has d’escollir Autocaravanes Carreras?

Després de tretze anys dedicant-nos al lloguer d’autocaravanes a Catalunya podem afirmar que som experts en la matèria. Una infinitat de clients satisfets avalen la nostra trajectòria i un nombre incomptable d’aventures, rutes i viatges porten el segell de les nostres autocaravanes.

La filosofia del Caravaning mou el nostre dia a dia i ens permet fer la nostra feina sense deixar de banda la nostra passió pel món, els viatges i descobrir nous entorns. Cada client que ens demana llogar una autocaravana per a un viatge és per a nosaltres una nova oportunitat per viure o reviure una aventura. Ens encarreguem de preparar-ho tot perquè el seu viatge sigui el més plaent millor i a la seva tornada ens encanta veure que han gaudit. A Autocaravanes Carreras ens fem càrrec del teu viatge com si fos el nostre.

Lloguer d'autocaravanes a Catalunya

Les nostres autocaravanes són sinònim de qualitat i confort

No entendríem la nostra feina d’empresa especialitzada en el lloguer d’autocaravanes a Catalunya sense apostar al màxim per la qualitat, el confort i la comoditat. Per aquest motiu, tenim una flota d’autocaravanes de la millor qualitat i l’oferim als nostres clients al millor preu.

Llogar una furgoneta camperitzada o una autocaravana a Autocaravanes Carreras és un encert assegurat. La relació qualitat-preu de les nostres autocaravanes és immillorable. Amb nosaltres pot llogar autocaravanes Carado, un dels models de referència del sector i nosaltres ens encarreguem de posar a punt el vehicle perquè no li falti res.

Descobreixi el nostre catàleg

Aquestes són les nostres autocaravanes: descobreix-les

El nostre equip especialitzat en el lloguer d’autocaravanes a Catalunya pot ajudar-te a escollir quin dels nostres models s’adapta més a les teves necessitats viatgeres. També et donarem múltiples consells per viatjar en autocaravana amb l’objectiu de sortejar qualsevol situació imprevista.

  • Campers CARADO VLOW: aquests models són ideal per a famílies aventureres. Són unes autocaravanes molt versàtils amb capacitat per a quatre persones. A més, compten amb un motor de 140 CV i una claraboia que nodreix de llum natural l’interior.

  • CARADO Perfilades: sense cap mena de dubte són les autocaravanes estrella d’Autocaravanes Carreras. Tenim diferents models aptes per viatjar en família o amics i disposar d’espai suficient per conviure de manera còmoda. El model T339 té una sala central àmplia i una cuina en forma de L i compta amb una nevera i un congelador per separat.

  • Caputxines CARADO: les autocaravanes caputxines són el model més conegut per a les persones que tenen poca experiència en el sector del caravaning. La seva forma és coneguda per tothom i compten amb un ampli garatge per carregar bicicletes i grans equipatges. Literalment: permeten que t’emportis la casa sencera.

Lloguer d'autocaravanes a Catalunya

Confiï en mans expertes com les d’Autocaravanes Carreras

Si vols gaudir d’una aventura en autocaravana per descobrir el Cap del Nord, la ruta del Quixot o un cap de setmana en família, vine a Autocaravanes Carreras. T’ajudarem a escollir el model que més s’ajusti al teu viatge i als teus acompanyants. Volem que la teva experiència amb nosaltres sigui excepcional i tindrem cura de cada petit detall des del primer moment.

Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 778 82 08 o escrivint-nos a info@autocaravanescarreras.com. Serà un vertader plaer fer-nos nostra la teva aventura.

Contacti ara amb nosaltres