L’autocaravana Carado A464 és una caputxina amb totes les comoditats possibles

Aquesta espectacular autocaravana caputxina és el que necessites si pretens viatjar amb els teus amics sense haver de preocupar-vos per res més que no sigui gaudir del viatge.  Disposa de 2 llits de matrimoni, un d’ells sobre la cabina i un altre a la part posterior, en posició transversal. Les dues places restants converteixen la taula central en un altre llit. També trobaras un ampli garatge amb espai per un munt de coses.

A la zona central hi ha un saló amb doble bancada i una àmplia cuina, amb tots els utensilis necessaris perquè cuinis les teves millors receptes. Disposa també de mosquiteres i enfosquidors a totes les finestres i claraboies, donant així el grau d’intimitat que es desitgi a cada moment.

Per als dies de més fred i les zones amb baixes temperatures, t’interessarà saber que aquesta autocaravana disposa d’un sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6.  A més, el llit de damunt de la cabina també és calefactable. Què més es pot demanar?

Punts forts de la Carado A464 

  • Ampli saló central de doble bancada on passaràs grans tardes amb els teus amics o familiars

  • Cuina funcional amb nevera gran i congelador separats

  • Garatge per a bicicletes de fàcil accés

  • 2 llits de matrimoni calefactables i de grans dimensions

  • Dutxa amb mampara separada del bany

  • Aire condicionat en la cabina i calefacció de gas en tot el vehicle

Altres dades i informació rellevant que has de saber abans de llogar la teva autocaravana

És important que et recordem que per a llogar qualsevol dels nostres vehicles has de ser major de 25 anys i tenir més de dos anys d’experiència com a conductor. Per a qualsevol pregunta no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Ens caracteritzem per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Aquesta és la nostra raó de ser.

També et recomanem que et fixis amb la Carado A361.

VISITA VIRTUAL EXTERIOR

VISITA VIRTUAL INTERIOR

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?