CARADO A464 3

L’autocaravana Carado A464 és una caputxina amb totes les comoditats possibles

Aquesta espectacular autocaravana caputxina és el que necessites si pretens viatjar amb els teus amics sense haver de preocupar-vos per res més que no sigui gaudir del viatge.  Disposa de 2 llits de matrimoni, un d’ells sobre la cabina i un altre a la part posterior, en posició transversal. Les dues places restants converteixen la taula central en un altre llit. També trobaras un ampli garatge amb espai per un munt de coses.

A la zona central hi ha un saló amb doble bancada i una àmplia cuina, amb tots els utensilis necessaris perquè cuinis les teves millors receptes. Disposa també de mosquiteres i enfosquidors a totes les finestres i claraboies, donant així el grau d’intimitat que es desitgi a cada moment.

Per als dies de més fred i les zones amb baixes temperatures, t’interessarà saber que aquesta autocaravana disposa d’un sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6.  A més, el llit de damunt de la cabina també és calefactable. Què més es pot demanar?

Punts forts de la Carado A464 

  • Ampli saló central de doble bancada on passaràs grans tardes amb els teus amics o familiars

  • Cuina funcional amb nevera gran i congelador separats

  • Garatge per a bicicletes de fàcil accés

  • 2 llits de matrimoni calefactables i de grans dimensions

  • Dutxa amb mampara separada del bany

  • Aire condicionat en la cabina i calefacció de gas en tot el vehicle

Altres dades i informació rellevant que has de saber abans de llogar la teva autocaravana

És important que et recordem que per a llogar qualsevol dels nostres vehicles has de ser major de 25 anys i tenir més de dos anys d’experiència com a conductor. Per a qualsevol pregunta no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Ens caracteritzem per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Aquesta és la nostra raó de ser.

També et recomanem que et fixis amb la Carado A361.

De 140€ a 210€ amb descomptes especials, contacta amb nosaltres i et fem un pressupost a mida!

VISITA VIRTUAL EXTERIOR

VISITA VIRTUAL INTERIOR

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

    CARADO A464 11