Si estàs buscant un lloguer d’autocaravanes per a 6 persones, des d’Autocaravanes Carreras t’explicarem tot el que has de tenir en compte per escollir el model que més s’ajusti a les teves necessitats. 

El lloguer d’autocaravanes per a 6 persones, sigui per gaudir d’uns dies en família o amb amics, garanteix unes vacances amb una gran dosi d’aventura, sense renunciar al confort. D’aquesta manera, resulten una opció ideal per desconnectar de la rutina i mantenir totes les comoditats que es necessiten per tenir un bon viatge.

A Autocaravanes Carreras comptem amb un ampli ventall de models d’Autocaravanes per a famílies i grups d’amics. No obstant això, en aquest article ens centrarem en els dos models de caputxines per a 6 persones, que són les més espaioses de totes.

Tots els nostres models d’autocaravanes
lloguer d’autocaravanes per a 6 persones

Lloguer d’autocaravanes per a 6 persones: els dos models més espaiosos

Des de la nostra experiència, a Autocaravanes Carreras acostumem a recomanar les caputxines pels viatges de sis persones, ja que són les que més espai i comoditats brinden de totes.

Les autocaravanes caputxines es caracteritzen per comptar amb un espai més ampli i confortable que la resta. Això els permet tenir una distribució eficient, i oferir totes les comoditats que els viatgers puguin necessitar: cuina equipada, banys còmodes i més intimitat als llits.

És que, anar-se’n d’aventura no ha de ser sinònim de comptar amb menys comoditats. Un dels grans avantatges d’aquesta mena de vehicles és que permeten conjugar el millor dels dos mons: visitar destins plens de natura i comptar amb tot el confort que només aquesta mena d’autocaravanes ofereixen.

A continuació, presentem els dos models que voldràs llogar en les teves properes vacances.

Autocaravana Carado A464: una autocaravana per a 6 persones amb grans comoditats

lloguer d’autocaravanes per a 6 persones
lloguer d’autocaravanes per a 6 persones

El model d’autocaravana Carado A464 és el més espaiós de tots i disposa de 6 places, distribuïdes en dos llits de matrimoni i unes altres dues que s’aconsegueixen transformant la taula central en un altre llit. 

Entre les característiques d’aquest model, en destaquem les següents:

  • Ampli saló central en el qual entren, còmodament, quatre persones

  • Àmplia cuina amb una gran nevera amb congelador per separat

  • Dutxa amb mampares separada del bany

  • Potent calefacció a gas en tot el vehicle i aire condicionat a la cabina

El Carado A464 és un dels models més escollits per la seva amplitud i totes les comoditats que ofereix. Sens dubte, també és un dels que més recomanem a Autocaravanes Carreras per gaudir d’unes vacances per a sis i amb gran “garatge” on poder portar tot tipus d’equipament.

Autocaravana Carado A361: un model compacte que ofereix totes les comoditats

El model d’autocaravana Carado A361 ofereix les millors prestacions, en un model compacte que mesura menys de 7 metres de longitud. Així i tot, al seu interior pot acollir un màxim de 6 persones, amb tota la comoditat del món. 

Entre les prestacions principals d’aquest model, destaquen:

  • Cuina àmplia i espaiosa, que disposa de tots els estris necessaris.

  • Dos llits de matrimoni i dos individuals, que es configuren de manera ràpida i senzilla.

  • Robust sistema de calefacció que permet gaudir d’un ambient càlid, fins i tot els dies més freds.

  • Un bany complet amb dutxa amb mampares i rentamans.

lloguer d’autocaravanes per a 6 persones

Lloga la teva autocaravana per a 6 persones

A Autocaravanes Carreras comptem amb els vehicles més moderns i confortables disponibles per llogar. Som una empresa familiar amb més d’una dècada de trajectòria en el lloguer d’autocaravanes. Actualment,  comptem amb una gran varietat de models moderns, com els de la línia Carado que presentem en aquest article, així com alguns estils Camper i algunes furgonetes multiplaça i de transport.

Si vols llogar una autocaravana, pots fer-ho a través del nostre formulari o trucant al número 93 778 82 08. No t’oblidis que per llogar una autocaravana, has de tenir més de 25 anys i disposar de dos anys d’antiguitat com a conductor.

Reserva la teva autocaravana