Una fira tradicional que se celebra el segon diumenge de Quaresma

Mercat Figueter de Capellades 2020

Font: Ajuntament de Capellades

El Mercat Figueter de Capellades, actualment, és una fira tradicional de productes artesans que se celebra cada any el segon diumenge de Quaresma, arribant aquest any la seva trentena edició.

Els seus inicis van ser fa ja alguns segles, en el que va començar com un petit mercat de compravenda de productes tradicionals d’aquest període religiós, com eren la pesca salada, amb especial atenció al bacallà, o els fruits secs com la figa, de la qual existeix una gran tradició a tota la zona i que dóna nom a aquesta important trobada. Antigament, cada casa  les preparava a la seva manera, les assecava i ensucrava d’una forma diferent, i les comercialitzava en aquest mercat popular. Així va començar tot.

El Mercat Figueter de Capellades al 2020

Mercat Figueter de Capellades

Font: Ajuntament de Capellades

Des d’Autocaravanes Carreras ens complau anunciar-te que aquest diumenge 8 de març estarem per primera vegada al Mercat Figueter de Capellades. Avui dia és una fira amb una llarga llista d’activitats culturals, comercials i d’oci, que supera les xifres d’assistència any rere any i que, per res del món ens haguéssim perdut.

Mercat Figueter de l'Anoia

Font: Ajuntament de Capellades

Els visitants que es desplacin fins a aquesta petita població de la comarca de l’Anoia a Catalunya, es trobaran amb un mercat de comerciants i productors locals, totes les botigues obertes, també s’oferiran diferents actuacions al llarg de tota la jornada, hi haurà música en directe, activitats per a nens, tallers d’artesania amb ceràmica o diverses exposicions.

Mercat Figueter de l'Anoia

Per part nostra,  ens presentarem a la fira amb una petita representació de les nostres autocaravanes més representatives i modernes, per a tots aquells visitants que siguin, com nosaltres, uns apassionats del món del Caravaning. No dubtis a venir a visitar-nos i preguntar-nos tot el que consideris necessari. Pensa que estem a pocs dies del pont de maig i tot aquell que s’acosti a saludar-nos aconseguirà un 10% de descompte en el lloguer  d’una de les nostres autocaravanes. Pensa que poden fer-te gaudir d’unes vacances completament diferents i que, de ben segur, recordaràs tota la vida. Dit això, i per a acabar… Ens veiem aquest diumenge!

Dona un cop d’ull a les nostres autocaravanes