Quins són els imprescindibles de la ruta d’El Quixot en autocaravana?

Esteu preparats per gaudir al màxim de la vostra ruta d’El Quixot en autocaravana? Des d’Autocaravanes Carreras et volem acompanyar en aquesta aventura i donar-te els millors consells per viatjar en autocaravana i també algunes recomanacions perquè gaudeixis seguint les passes del Quixot.

Molt sovint, contacta amb nosaltres algun client disposat a recórrer els camins de Castella la Manxa descobrint els paisatges en els quals transcorre l’aventura del Quixot. Hi ha qui fa la ruta d’El Quixot en autocaravana acompanyat de la família i aprofita perquè els més petits de casa descobreixin la història del personatge. Altres, van amb amics per reviure el tediós llibre que van haver d’estudiar o llegir-se a l’institut.

En ambdós casos, des d’Autocaravanes Carreras podem recomanar-vos quin dels nostres vehicles s’adapta millor a les vostres necessitats. Si es tracta d’un viatge en parella, potser amb una de les nostres furgonetes camperitzades ja n’hi ha prou. Si es tracta d’un viatge en família, necessitaràs un garatge gran per emportar-te tot el que els teus nens necessites i, llavors, els models d’autocaravana Carado són fantàstics. Si viatgeu més de quatre persones, també tenim solució per a vosaltres amb les nostres còmodes autocaravanes caputxines.

Les nostres autocaravanes
ruta d’El Quixot en autocaravana

Què descobriràs durant la teva ruta d’El Quixot en autocaravana?

La ruta d’El Quixot en autocaravana s’estén per la comunitat de Castella la Manxa i una petita part de Madrid. Compta amb uns 600 quilòmetres i es divideix en deu trams. A més de donar-te consells per llogar una autocaravana per les vacances, també ens permetem el luxe de donar-te alguns consells perquè la teva ruta sigui un èxit.

Consells per viatjar en autocaravana

Comença la teva ruta d’El Quixot en autocaravana a Alcalà d’Henares

I per què he de començar la meva ruta a Alcalà d’Henares si està a Madrid? Doncs perquè és el lloc de naixement de Miguel de Cervantes, autor d’El Quixot, una de les novel·les més llegides de tots els temps.

ruta d’El Quixot en autocaravana

A Alcalà d’Henares pots visitar la universitat i el recinte històric. A la plaça Cervantes, hi trobaràs un curiós Corral de Comèdies i molt a prop, hi ha el Museu Casa Natal de Cervantes, tot un viatge als segles XVI i XVII.

Molt a prop d’Alcalà d’Henares, hi ha Madrid, on hi ha alguns altres raconets relacionats amb Cervantes i el Quixot:

  • El Convent de les Trinitats Descalces, on Cervantes i la seva dona estan enterrats.
  • La “Taberna de Alberto”, on es va escriure la segona part d’El Quixot.
  • La Societat Cervantina, que és el lloc on es va imprimir la primera versió d’El Quixot el 1605.

Comença la teva ruta d’El Quixot en autocaravana a Toledo

Una altra opció per començar la teva ruta d’El Quixot en autocaravana és fer-ho a Toledo. Aquesta ciutat és patrimoni de la humanitat i té moltes coses per oferir i per descobrir. Se la coneix com la ciutat de les tres cultures, ja que s’hi conserven magnífics edificis de culte de les religions cristiana, musulmana i jueva. Si comences a Toledo has de passejar pel seu nucli històric, anar cap al Mirador del Valle i degustar els plats típics de la zona com són les “gachas”, les “migas” o els “quebrantinos”.

Molt a prop de Toledo hi ha Tembleque, una parada obligatòria per quedar-se bocabadat amb una de les places més grans de tota la província.

ruta d’El Quixot en autocaravana

Ruta d’El Quixot en autocaravana: atura’t per veure els molins

ruta d’El Quixot en autocaravana

Sortint de Toledo, rumb cap a Consuegra i Alcázar de San Juan, gaudiràs dels meravellosos molins dispersos arreu del Campo de Criptana. Aquells molins que en les aventures d’El Quixot li donaven tants maldecaps. A Consuegra hi trobaràs els molins més ben conservats del país, molts dels quals tenen sobrenoms relacionats amb El Quixot. N’hi ha un que s’anomena Sancho, en honor al company de batalles del protagonista de la novel·la, el qual compta amb una maquinària del segle XV. Un altre molí, anomenat Bolero està obert per dins i es pot visitar sense cap mena de problema.

Quan arribis a l’Alcázar de San Juan has de dedicar uns minuts a recórrer els carrers plens d’història, que et permeten imaginar-te molt fàcilment com devia ser la vida en aquell indret a l’època d’El Quixot.

No et perdis altres llocs emblemàtics d’El Quixot

Com per exemple Ossa de Montiel, Almagro, Argamasilla de Alba o Villanueva de los Infantes. A Ossa de Montiel hi ha la cova de MOntesinos, que és el lloc on el Quixot viatja a través del temps a la novel·la.

Almagro també és un dels llocs més populars de l’univers d’El Quixot. Allà hi podràs veure un dels corrals de comèdies més grans que has vist mai. A més a més, molt a prop hi ha el Parc Natural de las Tablas de Daimiel.

A Algamasilla de Alba hi ha la Cova de Medrano, on es diu que Cervantes va ser empresonat i va ser, precisament aquí, on va començar a escriure El Quixot. Finalment, a Villanueva de los Infantes és on hi ha la casa del senyor Diego de Miranda, cavaller del Verde Gabán del qual El Quixot molt sovint en mencionava les gestes.

Posa data a la teva ruta d’El Quixot en autocaravana

Tu encarrega’t de posar-li data a la teva ruta d’El Quixot en autocaravana que de la resta ens n’encarreguem nosaltres. A Autocaravanes Carreras et deixarem l’autocaravana a punt i en perfectes condicions perquè puguis començar la teva aventura.

Per a més informació, truca’ns al 93 778 82 08 o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com.

Contacta ara amb nosaltres