Descobreix les parades obligatòries de la teva ruta en autocaravana per Cantàbria

La ruta en autocaravana per Cantàbria és una de les més escollides pels fanàtics del caravaning. No és cap casualitat que sigui així, ja que és una de les localitats del nord d’Espanya amb més encant.

A causa de la gran quantitat de llocs que es poden visitar durant la ruta en autocaravana per Cantàbria, en aquest article us proposarem un recorregut per 6 destinacions que has de visitar tant sí com no i que pots adaptar al temps de què disposis.

A Autocaravanes Carreras disposem de diferents tipus d’autocaravanes per viatjar. Sigui en família, en parella o amb amics, tenim el model ideal perquè t’acompanyi en la teva propera aventura per Cantàbria. 

6 llocs per visitar durant la teva ruta en autocaravana per Cantàbria

Potes

La primera parada de la ruta és Potes, un dels pobles més visitats de Cantàbria. És el lloc on conflueixen els rius Deva i Quiviesa que, a banda de ser un enclavament natural de gran bellesa, té un nucli antic ple de bonics ponts que ha estat declarat bé d’interès cultural.

Si vols passar el dia sencer a Potes, pots pernoctar al Camping La Voirna, que disposa de 101 places i permet el buidatge d’aigües residuals i de lavabo químic i el canvi d’aigües. 

Tingues en compte que obre de l’1 d’abril a l’1 de novembre, de manera que, si viatges els mesos d’hivern ho trobaràs tancat.

ruta en autocaravana per Cantàbria
ruta en autocaravana per Cantàbria

Comillas

Comillas no només és un lloc que compta amb unes platges al·lucinants, sinó que també ofereix punts d’interès cultural de gran importància, com per exemple “El Capritx” de Gaudí, la Universitat Pontificia i el Palau de Sobrellano.

Si vols passar la nit a Comillas, pots fer-ho al càmping Comillas, que queda prop del mar. Tingues en compte que obra de l’1 de juny fins a l’1 d’octubre i té cent places. S’hi poden buidar les aigües residuals, buidar el lavabo químic i canviar les aigües.

Santillana del Mar

En aquest bonic poble, tot és un monument. Des dels seus carrers empedrats, fins a petites botigues, tot val la pena. A més a més, a Santillana del Mar hi ha les Coves d’Altamira, també conegudes com la “capella sixtina de l’art rupestre”, una cova que conté les pintures prehistòriques més famoses del món. 

Per dormir a Santillana disposes de dues opcions: el pàrquing mixt del carrer Jesús Otero o l’àrea d’autocaravanes de Puente San Miguel, que és gratuïta i hi caben 10 vehicles.

ruta en autocaravana per Cantàbria

Suances

Suances és una platja molt maca limitada per penya-segats, que gràcies a les seves grans onades s’ha convertit en un destí obligatori pels amants del surf. Com que va ser un port romà, Suances també compta amb un nucli històric que val la pena visitar. 

Després d’un dia de platja i una bona passejada, pots passar la nit al pàrquing La Bárcena. Tingues en compte que no ofereix el servei de canvi d’aigües.

Cabezón de la sal

Cabezón de la Sal és una altra de les parades obligatòries de la teva ruta en autocaravana per Cantàbria. El seu principal atractiu és l’enorme bosc de sequoies, on regna el silenci i es respira aire pur. A més a més, aquí s’hi pot pernoctar.

ruta en autocaravana per Cantàbria

Bárcena Mayor

La particularitat de Bárcena Mayor, considerada per molts el lloc més bonic de Cantàbria, és que està situada dins el Parc Natural Saja Besaya. A banda d’això, els seus carrers empedrats i els seus edificis del segle XVI han fet d’aquest lloc un destí mereixedor de la condecoració Conjunt Històric Artístic.

Es pot pernoctar a l’aparcament mixt de Bárcena Mayor, que és gratuït i compta amb 10 places. No obstant això, no té servei de canvi d’aigües. 

Comença a planejar la teva propera ruta en autocaravana per Cantabria amb Autocaravanes Carreras

A Autocaravanes Carreras et volem acompanyar en la teva propera aventura. Per això, a l’hora de planejar les teves properes vacances, ens agradaria que coneguessis els nostres diferents tipus d’autocaravanes per viatjar. Comptem amb un gran ventall de models i mides, que s’adapten a qualsevol mena de viatge: en família, amb amics o amb parella. 

A més a més, et convidem a explorar el nostre blog, on trobaràs consells útils per viatjar en autocaravana i altres rutes per Espanya, com la ruta per Navarra. També et recomanem altres rutes per Europa que no et pots perdre.

Per resoldre dubtes i preguntes, posa’t en contacte amb el nostre equip. Per fer-ho, pots omplir el nostre formulari de contacte, enviar un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com o trucar-nos al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! 

Contacta amb nosaltres