suïssa en autocaravana

Si t’estàs plantejant recórrer Suïssa en autocaravana, tens més de 1.000 quilòmetres d’odissea!

Llacs cristal·lins, ports de muntanya i ciutats de conte. La Gran Ruta de Suïssa cobreix les 13 regions turístiques i recorre les quatre àrees lingüístiques.

En primer lloc, des d’Autocaravanes Carreras, volem dir-te que disposem d’autocaravanes aptes per a famílies. Aquestes són de 4 places i compten amb un garatge per a guardar bicicletes i tot tipus de material sense que això et representi problemes d’espai.

Així mateix, amb tot el que necessites sense haver de pagar apartaments, hotels o restaurants innecessaris; el que a la llarga també et pot estalviar bastant diners.

LES NOSTRES AUTOCARAVANES DE 4 PLACES

Fer la Gran Ruta de Suïssa en autocaravana amb nens pot ser tota una aventura. El viatge, d’uns 1.600 km pel país alpí més famós, està ple de paisatges de meravellosos.

Es tracta d’una ruta circular que combina cultura, naturalesa i turisme d’una forma harmònica. Aquesta té àmplies i segures carreteres durant tot el trajecte. I no existeixen els peatges!

A Suïssa pots circular lliurement per l’autopista disposant de la Vignette. Un adhesiu que has de portar a la lluna davantera, la qual té una validesa d’un any i pots adquirir per 40 francs suïssos. On? A gasolineres, oficines de correus o fronteres.

suïssa en autocaravana

Catedrals, museus i palaus

Traslladar-te per Suïssa en autocaravana, amb els seus paisatges de postal, et deixarà bocabadat. I més si ho fas llogant una de les nostres autocaravanes amb moltíssimes prestacions, pensades i dissenyades per a viatjar amb tot el confort necessari i sense cap limitació!

Et recomanem començar la teva ruta a Ginebra. Aquesta és una de les tres grans ciutats a Suïssa i és la seu europea de l’Organització de les Nacions Unides (ONU).

En ella podràs visitar la Catedral Saint-Pierre, situada al barri antic de la ciutat, sent un dels monuments més reconeguts de Ginebra. També podràs apreciar el Palau de les Nacions Unides, el Museu Internacional de la Creu Roja o el bohemi barri de Carouge.

A 190 km arribaràs a Neuchâtel. La ciutat, amb les seves empedrades i estrets carrers, permet als aventurers submergir-se en un captivador i esplèndid ambient medieval.

De Berna a Zürich

Després de recórrer 252 km et trobaràs amb Berna. La capital suïssa té un barri antic considerat Patrimoni Mundial de la UNESCO, el qual podràs veure des del Rosengarten (jardí de roses) damunt del Bären Park (parc d’óssos).

Et recomanem també, abans d’agafar rumb cap a Zürich, visitar la localitat de Friburg. Aquesta és una de les ciutats més grans de l’Edat Mitjana i destaca per les seves gòtiques façanes i belles fonts.

Així com Interlaken. Si t’agraden les activitats outdoor no has de passar per alt aquesta ciutat entre els llacs de Thun i Brienz. En ella podràs gaudir d’espectaculars vistes pujant a un dels trens cremallera amb l’estació de ferrocarril més alta d’Europa.

suïssa en autocaravana

Ara sí! A 315 km arribaràs a la capital financera. Zürich és una ciutat cosmopolita que destaca pels seus variats museus, un gran festival gastronòmic i la vida nocturna més animada del país. Encara que has de saber que, en cas de buscar pau i tranquil·litat, tens a menys d’una hora les muntanyes suïsses. Així com les ciutats de St Moritz, Lugano, Zermatt o Lausanne.

En definitiva, Suïssa està més que adaptada en el món del Caravaning. Al llarg de la teva ruta et trobaràs amb una clara regulació i senyalització de punts d’estacionament. Així doncs, a què esperes?

FES LA TEVA RESERVA!