accessoris per a autocaravanes

No hi ha res com poder agafar un mapa i, amb una cinta als ulls, marcar un punt amb el dit a l’atzar. Aconseguir que aquest es converteixi en una nova destinació per a descobrir i una aventura que compartir no és molt difícil. Gràcies a les autocaravanes, un pot gaudir d’una experiència única sense necessitat de molts preparatius, ni haver d’estar pendent de quina hora arribar al lloc triat, fer una reserva a l’hotel…

També és veritat que alguna cosa que també busquem és el sentir-nos com a casa. I… Com aconseguim això?  Molt fàcil, afegint a nostra autocaravana alguns accessoris per a autocaravanes que ens ajudin a gestionar el nostre dia a dia durant el viatge i ens facin sentir a gust.

VULL LLOGAR UNA AUTOCARAVANA

Quins accessoris d’autocaravanes no poden faltar al nostre viatge?

Cada viatge és singular, no sols per la destinació, sinó per qui i com és el que decideix llançar-se a la carretera. Les seves necessitats i gustos no són mai iguals. Per això, des d’Autocaravanes Carreras, us fem una petita proposta d’alguns accessoris que us poden ser d’interès, encara que hi ha mil opcions i … Per a gustos, colors!

Accessoris d’autocaravanes per a famílies i nens

Tots sabem que anar-te de viatge amb nens a vegades pot semblar una Odissea, però la veritat és que, si comptem amb alguns accessoris clau, podem agilitar els preparatius i assegurar-nos el poder sentir-nos com a casa i obtenir una gran experiència en família. Aquí van alguns accessoris que us poden ajudar:

Estenedor vertical d’alta capacitat: Un estenedor amb alta capacitat per a poder estendre la roba de tota la família aprofitant al màxim l’espai de l’autocaravana gràcies al seu disseny compacte. Penja la roba molt fàcil i còmodament, té gran capacitat, però ocupa molt poc espai. També ens pot servir de guarda-roba, Un dos per un en tota regla!

Taula exterior plegable: No hi ha res millor que poder parar a menjar on vulguis i gaudir d’unes precioses vistes un dia de sol amb la família. Per això, és imprescindible comptar amb una taula i cadires d’exterior, plegables, i lleugeres. Incorporen una pràctica ansa que permet traslladar el pack com si fos un maletí. Ideal!

Mesa per a nens/Safata de viatge: Aquest accessori és ideal per a aquells viatges que necessitem que els nens estiguin distrets durant el trajecte i no hagin de dependre de la nostra disponibilitat per a acostar-los objectes. Ens proporciona una superfície de material esborrable a prova d’aigua, no tòxic, reutilitzable on els nens poden dibuixar o escriure directament. Alhora, és un element d’emmagatzematge multifuncional gràcies a les butxaques amb cremallera i les bosses de malla extensible que fan que sigui ideal per a biberons, joguines, utensilis de dibuix, etc… Els nens mai tiraran coses pertot arreu!

Remolc per a bicicleta o fúting per a nens: Si la vostra família és de les que li encanta practicar esport i visitar llocs amb la bici, no hi ha res millor que emportar-se a tota la família de passeig amb aquest remolc.

accessoris per a autocaravanes

Accessoris d’autocaravanes per a parelles

Si sou una parella activa, però que busca mantenir cert confort en els seus viatges amb autocaravana, aquests accessoris us poden interessar:

Portamotos universal: Arribar, aparcar i… després queda moure’s d’una forma àgil per a descobrir tots els racons del lloc a visitar. Per això, molts de vosaltres us emporteu la moto. Per aquest motiu, tant per seguretat com per a facilitar el magatzematge, aquesta rampa portamotos serà molt útil.

Taula nevera per a exterior: Per als amants del vi, aquesta és una gran solució!

accessoris per a autocaravanes

Accessoris d’autocaravanes per a grups d’amics

No hi ha límit a les possibilitats que t’ofereix una autocaravana quan viatges amb amics. Per això, et recomanem tenir en compte aquests accessoris quan viatges amb amics:

Taula lateral portàtil per a cadira: Així tots teniu controlada les vostres ulleres, plats, patates, llibres…. I us estalvieu de muntar la taula en aquelles ocasions en les que teniu poc temps.

Organitzador de maquillatge:  Perfectament organitza i emmagatzema els cosmètics, incloent barres de llavis, gels de llavis, esmalt d’ungles, pinzells de maquillatge, color de galta, llapis de celles, bastons de fundació, gadgets de bellesa, collarets, anells i més. Per a estar sempre estupendes aneu on aneu!

Base de càrrega per a mòbils i tablets: Avui dia no contemplem fer qualsevol viatge sense els nostres mòbils o tablets i més si viatgem amb amics. Per això és crucial comptar amb una base de càrrega per a poder recarregar tots els dispositius que necessitem.

accesorios para autocaravanas

Ara que ja coneixes alguns dels accessoris més importants a l’hora de realitzar un viatge amb autocaravana,  recorda que l’important és  el que passa durant el trajecte; allò que descobreixes, allò que comparteixes, aquelles postes de sol o persones que es creuen en el camí i que potser no tornes a veure. Aprofita cada oportunitat, cada detall, perquè al final Autocaravanes Carreras t’acompanya, però l’experiència sempre serà teva.

Parlem?