Qualsevol ruta en autocaravana per Portugal ha d’aturar-se en aquests magnífics llocs

Portugal està de moda. Qui més, qui menys, coneix algú que està planificant una ruta en autocaravana per Portugal, una escapada de cap de setmana a Lisboa o Porto. O millor encara, pot ser que sigui tu mateix qui està pensant a descobrir el país veí durant les vacances. I és que Portugal és una magnífica opció pels amants de les platges i el mar, pels que adoren les ciutats amb un encant màgic i també pels amants de la natura. A Autocaravanes Carreras estem convençuts que tens alguna bona raó per organitzar una ruta en autocaravana per Portugal.

Per què has d’escollir un vehicle de la nostra flota per a la teva ruta en autocaravana per Portugal?

A Autocaravanes Carreras tenim una àmplia flota d’autocaravanes perquè puguis gaudir de la teva aventura, sigui quina sigui. Tenim models ideals per viatjar en parella, en família i, fins i tot, amb el grup d’amics.

  • Els models caputxina són ideals per a viatges en família o amics. Disposen de dos llits de matrimoni i un altre addicional al lloc de la taula central. Destaca el seu gran menjador central i la dutxa amb mampares separada del bany. 
  • Els models perfilats estan dissenyats perquè hi puguin viatjar còmodament quatre persones, per tant, són ideals per a famílies. Les butaques giratòries permeten gaudir d’un menjador central ampli. 
 Ruta en autocaravana per Portugal
  • Els models camper són els més senzills. Són ideals per viatjar en parella, ja que compten amb dos llits transversals a la part de darrera. 
El nostre catàleg d’autocaravanes

A Autocaravanes Carreras entreguem els nostres vehicles perfectament equipats, amb totes les revisions al dia i llestos perquè comencis la teva ruta en autocaravana per Portugal. Si estàs preguntant-te quan costa llogar una autocaravana d’algun dels models mencionats, només ens ho has de preguntar. 

Ruta en autocaravana per Portugal: què has de saber

Al llarg de la nostra trajectòria, són molts els clients que han llogat un dels nostres vehicles per fer la seva ruta en autocaravana per Portugal. Alguns d’ells han començat per nord, seguint la costa gallega. Altres, han començat pel sud, seguint la seva ruta per Andalusia. També hi ha qui ha travessat la Meseta i ha començat la seva ruta portuguesa per l’interior.

 Ruta en autocaravana per Portugal

Tant si entres a Portugal per un extrem com per l’altre, hi trobaràs quilòmetres i quilòmetres de costa amb uns poblets de somni, uns parcs naturals amb uns entorns de pel·lícula i una infinitat de llocs catalogats com a patrimoni de la humanitat.

Abans de començar la teva ruta en autocaravana per Portugal has de saber que està prohibit pernoctar en vehicles recreatius com les autocaravanes fora dels llocs habilitats per a aquesta finalitat, Infringir aquesta normativa està sancionat amb multes que poden arribar als 600€.

Un altre element a considerar són els peatges electrònics portuguesos. Les autopistes A22, A24, A25 i A28 es poden pagar de manera fàcil i ràpida mitjançant un registre previ a Easytoll.

 Ruta en autocaravana per Portugal: parades obligatòries

Des d’Autocaravanes Carreras et recomanem que prenguis nota d’aquestes parades obligatòries durant la teva ruta en autocaravana per Portugal.  Estem convençuts que a la tornada, ens donaràs la raó. 

Tot sobre Autocaravanes Carreras

Parc Nacional Penede-Geres

Es tracta d’un espai natural protegit des de l’any 1971. La seva extensió supera les setanta mil hectàrees i destaca la seva gran biodiversitat. És ideal pels amants del senderisme, ja que es poden fer una infinitat de rutes aptes per a tota mena de nivells.

Dins d’aquest parc hi ha la cascada Tahiti, una de les més boniques de Portugal.

Parc natural del Duero Internacional

La teva ruta en autocaravana per Portugal s’ha d’aturar en aquest parc que va rebre el títol de reserva de la biosfera per part de la UNESCO el 2015.

Nazaré i les seves onades

Els amants del surf coneixen Nazaré per les seves onades de més de 30 metres, que són tot un reclam pels surfistes de tot el món. La platja del nord d’aquesta ciutat, entre els mesos de novembre i març, té les onades més grans del món. 

Sintra: castells i palaus envoltats de natura

Sintra és un petit poble envoltat de viles, castells i palaus enmig d’un entorn natural envejable. La seva bellesa és tan singular que des del 1995 que té el títol de patrimoni de la humanitat.

Has de visitar la Quinta da Regaleira, un dels llocs més populars de Portugal. És un palau amb uns jardins immensos i uns llacs que amaguen coves i passadissos subterranis.

Tampoc pots deixar escapar el Palau Nacional de Pena, construït damunt d’un penya-segat amb unes vistes espectaculars. És considerat una peça única de l’arquitectura eclèctica portuguesa per la seva barreja d’estils inconfusible: combina neogòtic, neorenaixentista i neoislàmic.

 Ruta en autocaravana per Portugal

Vila Nova de Gaia

La localitat de Vilanova de Gaia és famosa per albergar els cellers de vins més coneguts de Porto. Està situada a la llera del riu Duero i té sis ponts que el creuen i connecten Vilanova de Gaia i Porto. El pont més famós és el de Don Luis I.

Lisboa: la capital

En algun moment de la teva ruta en autocaravana per Portugal has d’aturar-te a Lisboa per descobrir les meravelles que amaga aquesta ciutat.

  • Torre de Belém. Edifici patrimoni de la humanitat des del 1983. És un exemple de l’arquitectura renaixentista portuguesa i de l’estil “manuelino”. És tot una icona de l’època dels descobriments, ja que al segle XVI era el punt d’embarcament pels exploradors. 
  • Centre de Lisboa, amb la Praça do Comercio, el mirador de Cais das Colinas i el Castelo de Sao Jorge, situat al turó més alt de la ciutat. Tampoc et pots perdre el Barri Alt i la seva vida a les nits.
  • Oceanari de Lisboa: és un dels millors aquaris del món, ja que compta amb diferents entorns de l’atlàntic, l’índic i l’Antàrtida.
 Ruta en autocaravana per Portugal

Quant durarà la teva ruta en autocaravana per Portugal?

La teva ruta en autocaravana per Portugal pot ser tan llarga com tu vulguis. Hi ha llocs de sobres per visitar i pots fer una escapada de 3 dies i visitar els llocs que t’hem assenyalat o de dues setmanes i acabar visitant Porto, Sines, Alentejo, l’Algarve, Lagos, Praia dos Cavalos, Tavira i Sagres. 

Si estàs interessat a descobrir Portugal o altres rutes per Europa en autocaravana, no ho dubtis i contacta amb nosaltres. Tu escull on vols anar i Autocaravanes Carreras s’encarrega de preparar la resta. 

Truca’ns al 93 778 82 08 o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com.

Lloga ara la teva autocaravana