Viatjar en autocaravana per Espanya a l’hivern pot ser una de les millors experiències de la teva vida. Tot el territori té una infinitat de localitats i paisatges amb molt d’encant que desprenen la màgia de les festes de Nadal perquè puguis gaudir amb amics o família quan sortim d’aquesta situació per la pandèmia. A més, amb una autocaravana de les nostres, ho faràs amb tota la seguretat del món, comoditat i amb un sistema de calefacció perquè puguis relaxar-te sense passar fred. Amb A.Carreras pots decidir-te en el lloguer d’una autocaravana amb la certesa que esculls vehicles de qualitat.

Contacta’ns per a més informació personalitzada
Viatjar en autocaravana per Espanya a l'hivern

Ochagavía, una oportunitat per visitar el Pirineu de Navarra

Un dels llocs que podria agradar-te per viatjar en autocaravana per Espanya a l’hivern és el poble d’Ochagavía, considerat un dels més bonics de Navarra. Els carrers i els edificis tenen un toc molt pintoresc que per Nadal conjuguen una foto de postal. El municipi té un pont medieval i acumula anys d’històries i llegendes amb tradicions i danses folklòriques. A més, el poble es troba a la Vall de Salazar, entre un bosc de pins i faigs, que si no aconsegueixes visitar a l’hivern, t’aconsellem visitar-lo a la tardor.

Lloguer autocaravana Carado a464

Viatjar en autocaravana per Espanya a l’hivern per Andalusia

Viatjar en autocaravana per Espanya a l'hivern

Una altra opció a l’hora de llogar una autocaravana és visitar l’Alhambra durant les festes, fer alguna excursió per Sierra Nevada, degustar un bon vi i menjar mentre et relaxes amb els tablaos de flamenc.

A més, aquest any a Armilla, Granada, han muntat l’arbre de Nadal més alt d’Europa a Armilla, Granada. Té 55 metres d’altura i gairebé 600 mil punts de llum LED amb l’objectiu de commemorar els “herois de la pandèmia”. Esperem que el tornin a posar per visitar-lo i fer-nos fotos el pròxim any. 

Coneix Autocaravanes Carreras

Gaudeix de les festes tant si t’agrada el mar com la muntanya

Si vols viatjar en autocaravana per Espanya a l’hivern i vols combinar el mar i la muntanya, la Comunitat Valenciana pot ser una bona opció. Pots passejar pels carrers medievals de Sax i fer senderisme. També pots visitar el castell i les meravelloses vistes de la mar a Dénia o bé aprofitar el clima mediterrani d’hivern a la Vila Joiosa (Marina Baixa).

La ciutat de les arts i les ciències de València tampoc et defraudarà i a més, tots els pobles que recorris amb l’autocaravana estaran a punt per acompanyar-te amb l’esperit nadalenc de les seves fires i els mercats. Tranquil, l’any que ve tindrem una nova oportunitat per conèixer tots els llocs.

Descobreix totes les nostres autocaravanes a Youtube

Recorda preparar abans la teva ruta i revisar les aplicacions mòbils per gaudir al màxim de l’experiència!

Durant les vacances de Nadal pots gaudir d’una ruta planejada per assegurar-te que saps on podràs aparcar l’autocaravana i a on podràs quedar-te a dormir. Pots revisar l’aplicació Autocaravanes en Ruta, per exemple, per saber on hi ha una àrea de servei. Altres apps que et poden interessar poden ser la funcionalitat offline de Google Maps o Waze. En aquest article de blog pots conèixer cinc aplicacions que segur que et seran útils a l’hora de viatjar en autocaravana per Espanya a l’hivern

Llogar una autocaravana ara

Gaudeix de les teves vacances d’hivern amb tota la comoditat!

A Autocaravanes Carreras disposem de vehicles més que preparats pel fred, calefacció i zones comunals bastant espaioses que no et fallaran. Pots escriure un correu electrònic per a més informació info@autocaravanescarreras.com o si ho prefereixes pots trucar-nos al +34 93 778 82 08 o al +34 646 714 981. Així anem escalfant motors per quan es pugui arrancar de nou i viure experiències increïbles. 

Lloga una autocaravana ara