A Autocaravanes Carreras podràs llogar una autocaravana Carado per gaudir de la teva aventura

Si estàs interessat en el lloguer d’autocaravanes Carado, o bé és perquè ets un expert autocaravanista i saps identificar quines són les millors o t’han aconsellat molt i molt bé. A Autocaravanes Carreras comptem amb una dilatada trajectòria en el sector del lloguer d’autocaravanes i tenim a la nostra flota els millors models del mercat. Volem oferir als nostres clients unes autocaravanes de primera qualitat, còmodes, amb moltes prestacions, perquè se sentin com a casa malgrat estar lluny. 

La nostra història
lloguer autocaravanes carado

A Autocaravanes Carreras hi trobaràs múltiples opcions de lloguer d’autocaravanes Carado, una marca que compta amb un enorme prestigi dins el sector del caravaning atesa la gran qualitat dels seus vehicles. 

Lloguer autocaravanes Carado: quins tipus tenim disponibles

Abans de decantar-te pel lloguer d’una autocaravana Carado, et recomanem que dediquis uns minuts a escollir el model adequat. Per aquest motiu, compartim amb tu els grans trets que diferencien les autocaravanes camper, les perfilades o les caputxines. 

Les camper són les més petites, pensades per tal que puguin viatjar amb una gran mobilitat. Les perfilades són les més habituals, ja que poden dormir-hi quatre persones a dins i són ideals per viatjar en família. Les caputxines són les més grans: dins seu hi poden cabre fins a sis persones. Aquestes darreres, podràs distingir-les visualment perquè tenen un llit a la part davantera, sobre la cabina.

lloguer autocaravanes carado

Quines característiques tenen les nostres autocaravanes Carado?

A grans trets, tots els nostres models d’autocaravanes Carado tenen uns motors amb una potència que va dels 130 als 150 CV. També compten amb sistemes de climatització: aire condicionat en cabina pels mesos més càlids i calefacció centralitzada per combatre el fred. A més a més, estan aïllades tèrmicament per facilitar el manteniment de la temperatura i estar a gust al seu interior. Totes elles tenen un bany amb dutxa i aigua calenta. Els llits són extremadament còmodes perquè sabem que és important descansar bé durant un viatge.

Les nostres autocaravanes

Les autocaravanes que t’oferim també tenen cuines perfectament equipades amb els estris de cuina perquè puguis posar en pràctica les teves habilitats culinàries. 

L’espai central d’aquests vehicles és ample perquè hi puguis menjar, llegir, treballar o parlar amb els teus companys de viatge còmodament. En el cas dels models perfilats i les caputxines, també inclouen un ampli garatge perquè puguis endur-te bicicletes, equipació esportiva, taules, cadires o el que sigui que pots necessitar en la teva aventura. Si no tenen garatge, no pateixis: t’hi posem el portabicicletes perquè te les puguis endur!

Lloguer autocaravanes Carado: models disponibles

Carado V132: confort ideal per un viatge de 2 persones

Si és el teu primer viatge en autocaravana, el model Carado V132 pot ser una bona elecció. Hi caben 2 persones i és molt fàcil fer-la anar perquè tan sols fa sis metres. 

Compta amb una cuina amb nevera perquè puguis guardar tot el que t’emportis de casa i té un garatge per guardar les maletes.

Carado V337: l’elecció perfecta

El lloguer d’una autocaravana Carado V337 sempre és un encert. Aquest model d’autocaravana és un híbrid entre un model camper i una perfilada. 

Compten amb dos llits a la part posterior del vehicle. Les seves mesures contingudes faciliten la seva mobilitat sense renunciar a la comoditat. Les butaques de la part davantera de la cabina es giren i queden perfectament integrades a l’espai central.

El model d’autocaravana Carado T334 és molt similar a l’anterior, però en aquest cas la cuina té forma de L i la dutxa està separada del bany. En el cas del model Carado T338 , els llits bessons són convertibles en un de 2m x 2m, fins i tot tenen congelador!

lloguer autocaravanes carado

Les nostres caputxines Carado: els models A361 i A464

Les autocaravanes Carado A361 i A464 són unes caputxines comodíssimes perquè t’acompanyin en la teva propera aventura en autocaravana. Aquests models són ideals perquè hi viatgin fins a 6 persones, ja que tenen quatre places de llit fixes i la taula central també es converteix en un llit de dues places. Contenen una dutxa separada amb mampares del bany i una nevera separada del congelador. 

lloguer autocaravanes carado

Lloga la teva autocaravana Carado amb nosaltres

Si després de llegir aquest article ja estàs del tot convençut que llogar una autocaravana Carado és el primer pas per posar rumb a la teva propera aventura, no esperis més.

Contacta amb Autocaravanes Carreras sense cap mena de compromís i explica’ns el teu viatge.

Et recomanem el model més adequat i ens encarregarem de posar-te’l a punt. Truca ara al  93 778 82 08 o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com.

Contacta ara